Home » ВИЈЕСТИ » НОВА МЈЕРА: БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НАМИРНИЦА ЛИЦИМА СТАРИЈИМ ОД 65.ГОДИНА И ЛИЦИМА У САМОИЗОЛАЦИЈИ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО!

НОВА МЈЕРА: БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НАМИРНИЦА ЛИЦИМА СТАРИЈИМ ОД 65.ГОДИНА И ЛИЦИМА У САМОИЗОЛАЦИЈИ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО!

Од јутрос је за грађане општине Кнежево старије од 65.година и лица која се налазе у самоизолацији, организована бесплатна достава намирница.

Тако је одлучено на јутрашњој сједници Штаба за ванредне ситуације општине Кнежево.

Позивају се грађани општине Кнежево који су старији од 65.година и лица која се налазе у самоизолацији, да позову број: 051/591-188 (Центар за социјални рад Општине), кажу списак намирница које требају и ми ћемо им за њихов новац купити и доставити бесплатно намирнице које они поруче. – изјавили су за наш портал из Штаба за ванредне ситуације општине Кнежево.

Ово смо урадили како би обезбједили ове грађане оним намирницама које су им неопходне, а да они при том не излазе из своје куће и придржавају се ове мјере забране коју је издао Републички штаб за ванредне ситуације .- наглашавају из овог Штаба.

FB_IMG_1584955075607