Home » ВИЈЕСТИ » ZAVRŠEN TENDER ZA JAVNU NABAVKU RADOVA REKONSTRUKCIJE PUTA KARANOVAC – KNEŽEVO

ZAVRŠEN TENDER ZA JAVNU NABAVKU RADOVA REKONSTRUKCIJE PUTA KARANOVAC – KNEŽEVO

Na portalu javnih nabavki, Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske” objavljena je Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku radova “Unaprijeđenje postojećeg stanja na regionalnom putu Kneževo Banja Luka, Karanovac – Mitrovići i magistralnom Banja Luka – Travnik, Mitrovići – granica RS/FBiH Prisika 1, prema kojoj je za izvođenje radova na ovom putu u dužini od oko 7 km izabran za najpovoljnijeg ponuđača Niskogradnja d.o.o. Laktaši sa ponudom 2.310.981,43 KM.

Prema zakonskoj proceduri, uskoro bi nakon potpisivanja ugovora sa najpovoljnijem ponuđačem, trebali otpočeti radovi na ovim saobraćajnicama, koji će podrazumjevati podizanje starog i polaganje novog asvalta na potezu Karanovac- Mitrovići u dužini 3,2 km i Mitrovići – granica RS/FBiH u dužini od 3,6 km, s tim da će centralni dio Kneževa obuhvatiti i postavljanje novih trotoara.

Ovaj infrastrukturni projekat predstavljaće ogroman značaj za sve građane Kneževa, ali i sve putnike koji će znatno lakše, brže i bezbjedne putovati na ovom pravcu.