Home » ВИЈЕСТИ » Дјечијем вртићу “Радојка Лакић” у Кнежеву неопходна помоћ

Дјечијем вртићу “Радојка Лакић” у Кнежеву неопходна помоћ

vrtic1-1-1

Дјечији вртић “Радојка Лакић” у Кнежеву налази се у веома тешком стању. Већ дуги низ година послују на граници опстанка, а сам објекат је у видно лошем стању. С обзиром да већ годинама ништа није рађено на његовом реновирању, кров је почео да прокишњава а зидови су испуцали на појединим мјестима.
Како је вртић на финансирању Општине Кнежево, која је и сама у тешкој финансијској ситуацији, неопходна је помоћ и других људи како би се прикупила средства за реновирање објекта и набавку најнеопходнијих средстава, играчака, постељине и завјеса.
У протеклих десет дана Општина Кнежево је успјела издвојити нешто средстава и реновирати подове, а организација World Vision је донирала тепихе и телевизор. Акцији помоћи прикључили су се и одборници Скупштине Општине Кнежево, као и ВД Секретар и начелници одјељења Општинске управе, који ће донирати дио одборничке накнаде, односно дио плате за помоћ вртићу.
Овим путем апелујемо на све људе добре воље да се прикључе акцији и дадну свој допринос како би нашим најмлађима боравак у вртићу био што угоднији.