Home » ВИЈЕСТИ » Завршен 3.Васкршњи футсал турнир “Кнежево 2018”

Завршен 3.Васкршњи футсал турнир “Кнежево 2018”

29983201_2010414442556073_233335297137271303_o

У препуној Спортској дворани у Кнежеву у петак је завршен трећи по реду Васкршњи футсал турнир “Кнежево 2018”.

Грађани Кнежева имали су прилику у протеклих десетак дана да уживају у мајсторијама најбољих футсалера у регији, а о самом квалитету турнира довољно говори да је учешће на њему узело и неколико футсал репрезентативаца Босне и Херцеговине.

У изузетно јакој конкуренцији, титулом најбољих, окитили су се играчи из Витеза, који су на турниру наступали под именом “Угарски Брзаци Кнежево”. Они су у веома узбудљивој финалној утакмици савладили екипу “Милдаба” , за коју су наступали играчи из Јајца уз једног домаћег играча, Драгослава Вучића. “Угарски брзаци” су побиједили са 3:2, а голове за побједника су постигли Пантић, Вујица и Грбавац. За поражену екипу стријелци су били Радмиловић и Милановић. Треће мјесто на турниру заузела је екипа “СП Учо”.

За најбољег играча турнира проглашен је Нермин Кахвеџић (Милдабо), најбољи стријелац турнира је Драган Верић (СП Учо), а најбољи голман на турниру је Бернард Филиповић из побједничке екипе.

Ипак, највећи побједник турнира је хуманост. Као што је то био случај и у прве двије године турнира, сви посјетиоци су током протеклих 10 дана могли да оставе своје добровољне прилоге у хуманитарну кутију која се налазила на улазу у дворану. Резултат свега је да је прикупљено 816,40 КМ које ће бити уплаћене за помоћ нашем суграђанину Борку Ћелићу.

Из Но Хате Локалног тима Кнежево истакли су велику захвалност организаторима за сарадњу у акцији, а суграђане позвали да и даље учествују у њиховој акцији “Хуманитарно прољеће” у склопу које ће 14.4. у 20х бити одржана и представа “Шта умјесто мушкараца”. Приходи и од овог догађаја биће усмјерени за помоћ Борку Ћелићу.