Home » ВИЈЕСТИ » АПЕЛ ГРАЂАНИМА: ОСТАНИТЕ КОД КУЋЕ!

АПЕЛ ГРАЂАНИМА: ОСТАНИТЕ КОД КУЋЕ!

Поводом три позитивна случаја на корона вирус у Кнежеву нашем порталу се обратио Комадант Штаба за ванредне ситуације и Начелник општине Горан Боројевић.

Он је нагласио да су особе код којих је потврђен корона вирус, стабилног здравственог стања са благим симптомима. Сви се налазе у кућној изолацији и под надзором Епидемиолошке службе Дома здравља Кнежево. У питању су двије мушке и једна женска особа. Двоје су млађе животне добе, а једно је средње животне доби. Ове особе су већ од раније под здравственим надзором, у међувремену су тестирани и за њих се потврдило да су позитивне.

Позивам наше грађане да не стварамо панику. Нажалост случајеви корона вируса појавили су се и код нас. Немојмо тражити кривицу код други, него сами будимо одговорни, придржавајмо се прописаних појачаних хигијенских мјера. Останите код куће! Немојте својим понашањем доводити у опасност себе и своје најближе. – изјавио је Начелник општине Кнежево.

Сутра ћемо одржати сједницу Штаба за ванредне ситуације, након чега ћемо се огласити поводом рестриктивнијих мјера Републичког штаба за ванредне ситуације. – нагласио је Начелник општине Кнежево Горан Боројевић.

FB_IMG_1584910671508