Home » ВИЈЕСТИ » ДВА НОВА СЛУЧАЈА ПОЗИТИВНИХ НА КОРОНА ВИРУС У КНЕЖЕВУ!

ДВА НОВА СЛУЧАЈА ПОЗИТИВНИХ НА КОРОНА ВИРУС У КНЕЖЕВУ!

Министар здравља и сцоијалне заштите РС Ален Шеранић изјавио је данас да су у посљедњих 24 часа обавили 403 теста, те да су они у 38 случајева били позитивни. Тиме је, како је истакао Шеранић, укупан број заражених вирусом корона у РС достигао 200. Међу новозараженим највише особа је из Бањалуке – 29, по двије су из Кнежева и Лакташа, а по једна из Котор Вароша, Теслића, Прњавора и Градишке.

У разговору са директором ЈЗУ Дом здравља Кнежево, добили смо информацију да су у питању двије мушке особе, једна средње и једна старије животне доби. Оба ова лица су са тешким симптомима и оба су смјештена у Универзитетско Клиникички центар Републике Српске, односно на Инфективну клинику. У току је прикупљање података о контактима ових лица. – нагласио је Владан Миловановић.

Замолио је све наше суграђане да остану код куће, смање број социјални контаката на минимум, и обавезно се придржавају издатих упустава у вези са појачаним хигијенским мјерама, јер је ово тренутно једини могући начин да успјешно превазиђемо ову пандемију. – изјавио је директор ЈЗУ Дом здравља Кнежево.

FB_IMG_1585489194064