Home » ВИЈЕСТИ » ODBOR OMLADINSKE BANKE KNEŽEVO TRAŽI POJAČANJE

ODBOR OMLADINSKE BANKE KNEŽEVO TRAŽI POJAČANJE

Omladinska banka Kneževo u partnerstvu s Fondacijom Mozaik i Opštinom Kneževo, objavljuje poziv za dvije članice ili člana da se pridruže Odboru Omladinske banke.

Biti član ili članica Odbora Omladinske banke Kneževo znači biti dio nečeg većeg, stvarati promjene i doprinositi razvoju lokalne zajednice. Kroz Program, omogućujemo mladima da se angažuju u:
– Razvoju i implementaciji projekata od društvenog značaja;
– Učešću u odlučivanju o raspodjeli fondova;
– Pokretanju sopstvenog biznisa i razvoju preduzetničkih vještina.

Program Omladinske banke Kneževo je jedini program na području opštine koji omogućava mladima da budu proaktivni, poduzetni, kreativni, inovativni, društveno korisni. Ovaj program uspješno je podržao implementaciju preko 30 projekata i pokretanje 2 mikro biznisa na području opštine Kneževo, od nastanka (2020.godine).

Kroz program Omladinskih banaka širom BiH, koji traje već 15 godina, mladi imaju priliku da budu aktivni u razvoju svoje zajednice i to kroz:

  • Smišljanje i realizaciju projekata od društvenog značaja;
  • Učestvovati u raspodjeli financijskih sredstava za projekte;
  • Mentorisanju timova, koje čine mladi ljudi poput tebe – željni pozitivne promjene u svom okruženju i ličnog razvoja;
  • Pokretanju svog biznisa.

Ako želiš biti dio nečeg velikog, stvarati promjene i imati hrpu zabave dok to radiš, sada je pravo vrijeme da se pridružiš odboru Omladinske banke Kneževo.

Uslov je naravno da ste se prethodno registrovali na loncu, da imate između 17-35 godina, da živite u Kneževu i da ste spremni da steknete nova znanja, iskustva, prijatelje ali i brojne mogućnosti.

U odboru Omladinske banke Kneževo slobodna su dva mjesta, a krajnji rok za prijavu je 31.10.2023.god.

Prijaviti se možete putem ovog linka.

Djeluje ti da se uklapaš u našu priču ili ipak još uvijek niste sigurni?

Zato posjetite facebook stranicu Omladinske banke Kneževo i uvjerite se i sami. Najbolje ćeš to razumjeti ako iz prve ruke iskusiš naše aktivnosti, okupljanja, zajedničko učenje, bodrenje i razmjenu ideja i kontakata.