Home » ВИЈЕСТИ » PROSLAVLJENA „DJEČIJA NOVA GODINA“

PROSLAVLJENA „DJEČIJA NOVA GODINA“

U sklopu manifestacije „Dani opštine Kneževo 2023“ sinoć je proslavljena „Dječija Nova godina“.

Brojni mališani okupljeni na parkingu opštine uz lampice i novogodišnji ambijent, uživali su u družbi Nidže Cvrčka, maskota Patrolne šape i Elza, recitacijama hrabrih drugara o Djeda Mrazu, snijegu i njegovim sankama.

Program su obogatili mališani iz JU Dječiji vrtić „Radojka Lakić“, brojnim recitacijama, koji su sa svojim tetama pripremili medene kolačiće i novogodišnje ukrase. Posjetioci su imali priliku da kupe ove poslastice i novogodišnje ukrase, a sav prihod od ove prodaje biće upotrebljen za nabavku igrački za mališane u vrtiću.

Hrabri mališani iz publike su brojne pjesme posvetili Djeda Mrazu. Njih 300 starosti do 10 godina imalo je priliku da se slika sa Djeda Mrazom, a pošto je im je Djed Mraz rekao da su bili dobri ove godine, za nagradu im je dodjelio paketiće, koje im je obezbjedila Opština sa brojnim sponzorima ove manifestacije.

Svi prisutni građani mogli su da se ugriju uz čaj i kuvano vino, koje im je obezbjedio organizator ove manifestacije.

Osmjesi na licima djece i njihovih roditelja pokazatelj su, da su ovakve manifestacije itektako potrebne Kneževu, te da je organizacije iste bila pun pogodak.

„Dječuja Nova godina“ ispraćena je uz vatromet.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo na „Dječijoj Novoj godini“…